oj vad lågt, så lågt som dina och mina tankar

Häromdagen så rensade jag vårt kylskåp. Man kan ju fundera på varför man inte har gjort det tidigare. Varför ska jag vänta tills hela köket och nästan hela lägenheten luktar sur ost? Men tog iaf tag i saken, så slängde allt som hade bäst-före-datum för long time ago, och även det som luktade rent av apa.

Men, när det var skurat och rent och till och med lite glansigt så luktade det fortfarande. Fick då för några korta sekunder en bortkopplad hjärna och tänkte om man ska ta och hänga upp en wunderbaum? Eller sputa lite parfym för att dölja lukten? Men inser ju att det vore jädrigt äckligt. Men inser då också att det är som med vissa människor. De sprutar lite parfym för att dölja deras bittra självkänsla och tror att de genom lite parfym kan lukta gott så att de kan må lite bättre. Eller de som lägger hänger upp en wunderbaum i bilen för att dölja att den luktar skunk för att de köpte den svart av en underlig man för en så billig summa så att de skäms.

Senare så märker jag att det inte luktar nått från kylskåpet, utan tydligen från nått rör i köket som måste bytas ut. Det var ju bra, antar jag.

Men gör egentligen de något fel, de som stärker utsidan för att höja insidan? Enda nackdelan är väl att omgivningen märker de så mycket tydligare då, när parfym sprutar utsidan glansig. Eller de som har en wunderbaum i bilen för att de skäms över bilen inte visar det vackraste yttret? Men behöver de egenligen skämas? Förmodligen inte. För alla skäms vi över de småsakerna som vi själva endast ser, omgivningen märker de bara när vi försöker dölja det. Eller?

Men man kan ju både använda parfym och wunderbaum även fast man inte skäms över något, såklart.

Städis gick precis förbi och frågade KK ifall hon skulle klippa hans hår. Det skulle vara en rolig syn tycker jag.


förvirrad

Okej, ett erkännande är på gång. Jag må vara senil, dum, borta eller helt enkelt bara allmänt sinnesförvirrad.
Rebecca har ju läst Twilight! Var fick jag det ifrån, att hon typ hatar allt som har med Twilight att göra...? Kanske så blandade jag ihop henne med Ida, men det känns lite orimligt. För kan ju inte se så många likheter dem imellan som skulle göra att jag blandar ihop dem. Och inte schysst kompis förresten, vem skulle blanda ihop sina vänner liksom?! Hm.

Tove gav mig tidernas skuldkänslor igår iaf. Jag är tydligen inge bra vän, och allt som inte går enligt Toves väg är mitt fel.
Får Tove inge bra resultat på matteprovet- Elins fel.
Är Tove dyster-Elins fel.

Lyckligtvis så känner jag ju denna flicka så bra att jag vet att det mesta hon säger är lite av ett skämt. Tur det. Annars skulle ju mina Vittra-feelings visa sig och jag skulle vid det här laget ha rabatt på rakblad.

Slutsats- Jag är inge vidare kompis, blandar ihop mina vänner och gör dem dyster. Soorgligt!

vårsol

Jag tänkte skriva att jag har glömt bort mitt lösenord till bloggen. Men då skulle jag ju inte sitta här. Clever.

När vårsolen hade börjat våga sig fram för några dagar sedan så satt vi som så många andra i här i staden på det omtalade stortorget och frossade i solen som varit så frånvarande under vintern (varför liksom? om solen sken hela vintern så skulle ju inte folk bli deprimerade på grund av mörkret. dumt). När vi sitter där ganska så glada så kommer det två män och går uppför trappan bredvid oss. Inget mer med det egentligen, män/gubbar/pojkar har väl gått där innan. MEN! Mina ögon faller på en av männen, som ser bekant ut på något sätt. Jag börjar tro att jag vet vem det är men är inte helt säker tills... jag hör hans röst.

VANHEDEN! Det var vanheden i Jönssonligan! (dock lite äldre och inte med lika snygga korta byxor som i filmerna) 

Ni som inte tycker att det är coolt kan jag ju bara prenta in i ert medvetande att det är det. Jävligt coolt.
Jag och Stina blev blev lite hyper åt detta så vi ringde runt till lite folk och skröt om att vi sett den coolaste filmkaraktären ever. Och till de andra i vårt sällskap som inte tyckte att detta lika häftigt kan jag ju bara ge en mupp-varning på.

Till tanke på Rebecca som är hemma och inte är kan vara här och skratta åt allt vittra-folk ska här skrivas ett boktips till denna flicka: Twlight (jag vet att du vill läsa dem, och jag vet att du tycker Robert Pattinson är snygg. Det är bara att inse, du kommer falla dit och bli helt fast i dem, som alla andra girls i världen) hö-Hö.
Vi saknar dig!

RSS 2.0