Fylleper

Satt och läste nån tidning för nån dag sen där det stod om en grävling. Någon trodde att den hade hittad en död grävling på vägen, men näe så var inte fallet. Grävlingen hade tydligen ätit jästa körsbär och hade då helt enkelt blivit full. Men den var tydligen inte bara lite berusad, utan den var så pass full så att den "däcka" på vägen. När man då insåg att det inte var en död grävling utan en full grävling som man hade hittat så hade man dragit ner den i ett dike så att den fick sova ruset av sig. Illa för grävlingen må jag säga, även fast det lät lite halvroligt.
Förmodligen första, och kanske sista, gången som man fick höra talas om en full grävling.

Och detta sommarjobb är ju lite av det bästa jobb man kan ha. Jag menar, vi spelar några låtar, blir sedan bjuden på fika (en fika för varje spelning) och sedan bär det av till nästa ställe som ska underhållas vilket oftast innebär en stund i "turnebussen" och det blir ju då lätt en liten slummerstund.
Alltså. Musik, kakor, kaffe och sovstunder på arbetstid- kan det bli bättre?

Men det finns ju alltid en baksida av allt. I detta fall är det att man förmodligen har ökat med x antal centimeter i midjemått när detta jobb är över.
PANIK.

Jaja, nu tittar det fram en liten solstråle mellan alla dessa gråa moln, så nu begär det ut genom ytterdörren.
Hade!


RSS 2.0