ren luft

Okej, sammanfattning efter en dag på fjället: Jag ser ut som en kräfta, jag ogillar mygg mer än vanligt och pappa tror att vi alla är "stora, starka män" som äter för tio per var.... Men, det är kul att gå fjället.

Nu blir det Yran torsdag och Urkult resten, tror jag.... :) WOHO

Nu borde man väl känna sig som en "ny friskare människa", luften ska väl va renare och friskare där? Hm ja kanske...


:(

Sitter nu hos Tove, och just nu håller hon på att förklara vad boken som hon läser handlar om. Och tydligen så är den lite "erotisk", så hon berättade inte så mycket innan hon slutade för det blev tydligen för pinsamt. Haha! :)
Nej, men ikväll har vi sett på film och självklart så var Ryan Gosling med i båda (Tove tog det seriöst när jag sa att hon skulle ladda upp filmer med honom i, haha) ;) Men båda filmerna var bra, men det berodde nog inte bara på att han var med i dom, om man säg´så!

Idag var dom och hämtade Camille :(, dom som har köpt henne. Jag tror och hoppas att det blir bra, tråkigt och sorgset men hon trivs och får det nog bra!

Men ska nog sova nu, så hej då!

Igår fyllde Nelson Mandela 90 år (fredag), grattis till honom!


hm, eh ja...

Den här veckan har jag hittills gjort typ det vanliga, ridit, tränat... och ridit lite mer:) Och så har jag haft lite allmänt tråkigt så jag har då läst lite ovanligt mycket tidningar, och lyssnat på radion, hm. Och idag på radion så var det ett nyhetstest som jag lyssnade på och försökte då att komma på svaren och kunde då faktiskt några, vilket jag inte trodde (kände mig ovanligt smart då, och jag hade inte på mig glasögonen)! Och resultatet för att man har läst och lyssnat på radion mycket var att jag då kände mig som en väldigt tråkig person...eh ja, bara iaf ni ville veta.
Men ja, nu tror väl alla att jag inte har nått annat för mig än att läsa tidningen... vilket jag inte har heller... eller nja, som tur är har jag väl det:) Men som sagt, om ni har lite småtråkigt de närmsta dagarna så hör av er för då är vi ju två! Tror jag iaf än så länge...får se om det blir nån resa till Skåne:)
Ja, men hej då så länge:)


:)

Idag var det Hammarmarknad, och vi satt typ hela dan och jobbade vid basketen, eller ja vi spelade mest då eftersom det inte kom så många som tävlade, men det var ju kul ändå (lite långtråkigt ibland) :) Och så spelade vi mot en kille som spöa oss väldigt lätt, men det var ju också kul! :)
Imorrn är det traktorrace, eller gräsklippare, hm? (sak samma, vet ju knappt vad dom ska göra så) Aja, får se om man ska dit, grillning med Tove och den andra imorrn också!  Kul, kul:)
Aja, vi hörs!


"waste of time" ?

Jag som tänkte att jag skulle uppdatera här ganska ofta men ja, det gick ju som det gick det. Jag kan ju erkänna på en gång att jag inte är något datafreak, specielt inte på sommaren, (då man skulle kunna göra andra saker än att sitta vid datorn, om man har lust med det vill säga) och jag lär ju inte bli det heller skulle jag tro, eller vem vet? Men så att jag inte ska bli helt avskärmad från denna "datavärld" så är det väl bäst att jag skriver nånting nån gång:)
Fast nu har jag ingen fantasi och kommer inte på nått bra att skriva så.... fast nu har jag ju redan skrivit lite iaf (väldigt ointressant men ändå).  Jaja, nu har ni lagt en stund av er dyrbara tid på att läsa mitt helt ointressanta inlägg. Men om ni nu ändå har orkat klicka er hit så har ni nog klarat av och hunnit med att läsa det här:)


RSS 2.0