kuuuul

Vissa komplimanger värmer ju mer än andra. Helt klart. Ett exempel är:
Flicka 5 år - Åh vilken fin tröja du har.
Jag - Tack!
Flicka 5 år - En sån vill jag också ha, fast i barnstorlek... och inte med så där mycket rött, säger hon och pekar på min hals/bröst.

Jag tittar ner på min lila tröja och tittar sedan på min hy, för att jämföra.

Jag - Jaa, jag har väl bränt mig lite så är väl lite röd...
Flicka 5 år, flicka 7 år - MYCKET RÖD!


Lite kort av vad man har fyllt de senaste veckorna med.
Första veckan på lovet- jobb (väldigt bra jobb, I can tell)
Sedan lite stan, med träning och kompisar.
Sedan väldigt så efterlängtad ridning, i flera doser.
Sedan spelning i Krångede. Ett tips på en utmaning är att försöka spela och sjunga intill älven och vattenkraftverket (utan mikrofon), då de släpper vatten. Kan försäkra er om att det hörs typ absolut ingenting.
Sedan lite midsommar, först teater i Döda fallet sedan lite umgänge hos Kristina med folk.
Sedan lite volleyboll, pizza, Tove, sälj-mina-syskon ögonblick mm. Kul!
Last year in Fisksjön with Tove, syss and Mum. Mysig kväll.
Och imorgon beger jag mig förmodligen söderut. Mot Stockholmshållet och sedan mot Dalarna för lite musikunderhållning.
Och, solen och värmen har visat sig igen. Mmhmm, I like!
På återseende!

helt enkelt sommar

hej sommar. Och hej fina dagar, kvällar och nätter. Och hej känslan av lite frihet! Till och med solen förstår att det gäller att släppa lite extra på strålarna nu.

pinsamhetens bekännelse

Något pinsamt är när man på smidigaste sätt ska försöka köra ut cykeln från cykelstället bredvid Paus, men istället så visar sig klantigheten och man lyckas välta tre andra cyklar som dominobrickor. För att verka så oberörd som möjligt av händelsen så tittar man ner på ens fötter och svär tyst och hoppas att ingen såg. Man övertygar nästan sig själv om detta, ända tills man känner hela Paus uteserverings blickar och fniss i ryggen.

Eller så är man bara så himla duktig på att inbilla sig att folk såg, skrattade och stirrade. Även fast de kanske i själva verket knappt märkte en förvirrad och klantig blondin som inte kan köra ut en cykel från ett cykelställ utan att orsaka en scen.

Och självklart så stannar man kvar och lyfter upp cyklarna, även fast man i själva verket bara vill cykla där ifrån på ett jädrigt snabbt, smidigt och diskret sätt.

I alla fulla fall, det var ganska så pinsamt.

En annan pinsam sak är när man säger:
-JAG ÄR DYR! Samtidigt som man tittar ner på det som finns innanför behån.

Oj oj, någon mer som ibland tänker en tanke som "Herreguuud, vem är jag och vad gör jag?!" ?

Inte? Nähä.


en kväll som denna

Må ju bara tydliggöra: Scrubs typ äger, så ni  vet.
Och tyck det är ganska bra att man har börjat lägga upp lite bilder på denna blogg, antar att det blir lite roligare då.
På återseende!

att inse

Det som inte ska hända, det händer.
Eftersom livet är inte rättvist. No words.

I fredags så var det iaf studenten, vilket var en rolig sådan! Efter att man plockat burkar på Österäng mellan 20.30-23.30 (nej, jag befann mig inte mitt i några festigheter. Vi strosade runt på österäng med svarta soppåsar, en pinsam och grymt kall början på kvällen). Men aja, som tur var så hade man ju kul sen vid trappan. Där dansade man till sköna covers så att man blev både varm och glad. Sedan några små äventyr innan man begav sig hemåt.

Och nu är man inne på sista skolveckan, och denna vecka gör skolan verkligen sig rätt till vissa ökennamn/rykten. Om man tror att detta är en slapp skola så kan man gärna fortsätta tro det. Denna veckas schema innehåller nämligen absolut ingenting, så enda anledning till att gå hit är för att äta. Vilket dock är en ganska så okej anledning ändå.
Och sommarn är snart på ingång. ELLER!? Näe, kallt som satan, får ju titta i allmenackan fem gånger om för att förstå att det är juni.


the time to think and the time to change

Skärpning. Verkligen på tiden att Israel skärper sig, helt sjukt att man håller så här. Först sätter man ut en blockad runt Gaza, så att man varken kan komma ut eller in, och sedan så bokstavligen skjuter man mot civila människor som bara försöker komma in med förnödenheter. What´s wrong with this world?!
Det är väl inte direkt bara Israel som måste skärpa sig,
det gäller nog andra länder/grupper/människor i världen... osv osv!
Får väl säga som någon smart människa någon gång sa " Jag blir åter igen så besviken på mänskligheten".
Gaaach

.


RSS 2.0