Försök att göra en insats.

Eftersom vi var ledig igår så åkte jag in till stan. Skulle försöka hitta presenter till mina systrar, och som vanligt var jag ute i god tid, eller så inte. Men ja, med min dålig fantasi så hittade jag present till båda- nöjd:) Sedan så träffa jag Towe, min syster, tur det för jag höll på hungra ihjäl och tråka ihjäl. Sen så gick jag och träffa Tove och Elin. Elin hade missat bussen så då satt vi och höll henne sällskap tills nästa buss kom. Sen så gick Tove och jag och handla för vi skulle hem till henne och göra paj. Och som tur va så hade min pappa tvingat mig att göra pajdeg kvällen innan (ska man göra mat så ska man göra det riktigt, enligt honom) så då behövde vi ju inte göra nån deg. Vi hade tänkt att vi skulle gå och köpa en milkshake på donken efteråt men till vår lycka så bjöd dom på gräddtårta och kiwi på affären så då tjänade vi ju en tia var (Toves prat om hur lite pengar studenter har satte sina spår). OCH eftersom pappa sa den lilla meningen "Gör en insats för miljön!" x antal gånger kvällen innan så hade jag med mig sallad och lök (jag kände mig som värsta lantisen) så då slapp vi ju köpa det. Och istället för att sitta inne och läsa DN och klaga på alla knäppa politiker och tycka synd om världen så gick jag till och med upp extra tidigt för att plocka bönor! Så då hade jag ju gjort några fler insatser för miljön (så lätt är jag att övertala, till och med på morgonen, vilket min pappa har märkt). Aja, vår paj blev faktiskt riktigt god, vilket man inte kunnat tro (syftade inte på dig Tove). Och Tove hade tvättstuga igår kväll med, tur att hon inte hade förväntats sig nån bra hjälp från mig, hrm. Aja, kul dag och internskämt som ingen fattar- farmors soppa och en gul madrass. Försök lista ut vad det handlade om.... näe, förstod väl det:)

Ha de bra!


Now it starts again.

Som ni ser så var det ett tag sen jag uppdaterade här, så gör väl ett försök att tänka ut några intressanta meningar att skriva. Världen går väl knappast under bara för att jag inte skriver här så.

So, here it comes!
Denna sista vecka på sommaren så har jag spenderat några dagar i fjällen, käkat tårta (och diverse onyttiga saker) och tagit upp grönsaker (dock med vissa små problem, pappa idiotförklarade mig typ tjugo gånger för att jag inte kunde se skillnad på blomkål och vitkål. Men hallå, vem kan det? Allt är ju grönt! Okej, jag är blond). Men nu får man ju iaf se resultatet av allt hårt slit och alla de timmar som man la ner för att så grönsakerna! Hrm, nja, jag har typ gjort 0,01 % av allt, om ens det. Det ligger ju inte direkt högst upp på min lista med viktigaste-sakerna-som-jag-prioterar. Fast å ena sidan, det är ju tio gånger bättre att vi odlar det här än att man köper broccoli från andra sidan jorden som har åkt x antal varv runt jorden och har besprutats med x antal kg gift. Så det ligger kanske ganska högt upp på min lista ändå, även fast det är sjukt tråkigt ibland;) Men förutom det här och lite mer, så har jag ju vrållängtat till skolan. Ehe, eller så inte. Känns som om det kommer att bli en aning tomt, men man vänjer sig väl hoppas jag. Äh, man ska väl inte sura, då blir det ju bara pannkaka av allt, lycka till alla ni som börjar gymnasiet nu!

Och *"^#%*" ifall ni inte hör av er! (jag har pengar på mobilen nu, så ni vet)


G

Denna helg får klart godkänt, Yran torsdag och sen Urkult:)  Ett minus är ju att man missade några artister på Yran, men tröstar med att det var bra band på Urkult me!
Kom och tänka på att när man var mindre och var på Urkult så kunde man bara stå och titta på vissa som dansade, för att en del dansade så... annorlunda men ändå snyggt på nå vis.
Och jag upptäckte nu i helgen att jag har blivit en av dom, men byter ut "snyggt" mot "fult", då kan ni ju föreställa er hur det ser ut när man står där och dansar till ett band man knappt kan hålla takten till... hrm, ni ska nog inte ens föreställa er det. Jaja, grymt kul helg iaf även fast jag inte såg av Lina så mycket den sista kvällen... ta´t lugnt vännen!

Hugo lyckas få typ allting billigare eller gratis, fastän han har blivit så pass gammal så att han har kommit förbi det där stadiet " nämen, pluttinutti vilken söt liten pojke" för ett bra tag sen... ja, vore ju kul ifall man själv hade så lätt för att få saker billigare eller gratis, men näh.

Ha´t bra!

RSS 2.0