skärpning

Må ju ta och ta tag i saker. Som att skriva blogg och att inse vad som är rätt och fel. Det sistnämda kommer ju att ta sin tid, och det lär ju alltid komma nya saker som man inte vet om det är rätt eller ej.

Vi ska skriva ett eget arbete i SO, och jag tog mig en lång funderare när jag skulle försöka komma på vad jag skuule skriva om (om man ska tolka den där meningen låter jag som en tråkig person som har lite att göra, hö). Men iaf, kom på några saker och frågade även pappa om förslag och han utvecklade det till: jag skulle rita en stor gris som åt en sojaplanta och en kines som rodde över till Argentina och hämtadde fler sojaplantar till grisen, det skulle vara framsidan. En gissning på vad det var för förslag till arbete? Näe, kunde väl tro det.
Men slut om bloggandet om förslag till skolarbete, må ju finnas något bättre att skriva om. Till exempel att jag borde skärpa mig vad gäller allt som har med mobilen att göra, tex som att svara och ringa upp (detta efter x antal arga blickar och ord från en vän som har börjat tröttna vad gäller mitt aktiva-mobil-jag skulle jag tro). Skärpning på den fronten, eller förresten, på allt som har att göra med batteri och sladdar och diverse.

Min bror gnäller på mig att jag måste diska, eftersom jag tydligen aldrig gör någonting enligt honom (observera, han är nio år och ger mig redan order). Detta tyder ju gott på nästa års flyttande, jag trodde ju att disken försvann av sig själv och att det står en tre-rätters middag framdukad varje kväll (drömtänk). Tacka vet händig syster.

Finns tydligen ekologiska geléhjärtan på ICA nu, och till och med på ICA Hammarn. Som man har väntat på denna dag, eller nja, men grymt bra iaf.

RSS 2.0