vinst!

GÖTT! Vi hade match mot HLK idag och vi vann med 4-1:) Vi spelade matchen i Stugun och A-laget skulle ha match efter oss så då tänkte man ju " men va bra, då kommer det ju säkert massor av folk och kollar på oss" Men nähe, det gjorde det inte, eller jo det kom folk men de flesta tittade på A-lagets uppvärmning ist.-SUPERUL (not) Men aja, vi spelade jättebra ändå, synd för dem som inte såg och pluspoäng för dem som gjorde:)
Nu ska man bara ladda lite inför cruisingen, kul kul! VISSA börjar ju ladda en vecka innan med att ställa om dygnet så att de orkar med dagen/natten, ja smart taktik de me:) Haha


Social?!

Eftersom jag tydligen är "osocial" enligt mina vänner ( social betyder för dem att man sitter vid datorn en stor del av dagen) så tänkte jag att jag ska bli lite mer social och också skaffa blogg. Så igår satt Tove och jag x antal timmar och skulle fixa en blogg till mig, och som den datanörd man är och kan allt om datorer och photoshop osv.... eller så inte. Tur då att Tove kunde det mesta som den datanörd hon är, haha:) Hon blev nog lagomt less på mig skulle jag tro, jag gjorde mig iaf värd namnet som Tove har en vana att kalla mig eftersom jag tydligen hade så svårt att bestämma mig-inte! Jaja, sen så kolla vi på film, eller ja dräglade är nog ett bättre ord, eftersom det är vad man gör om man ser en film med Ryan Gosling:) Jaja, blev iaf en rolig kväll!

Ska inte tråka ut er mer, så ha`de!


RSS 2.0