tjena trash

Efter två hårda men roliga dagar på basketlägret så hade man en ganska så trashig röst igår. Det är typ hårdare att hålla koll på barn än att gå på festival, typ. Iaf om det är barn som inte direkt gör vad man säger, därav dålig röst. Men aja, grymt kul iaf. Dock så hade jag och Sofia stans sämsta planeringen, vi började planera vid midnatt båda kvällarna, vilket resulterade i ett flamsigt resultat till basketbarnen. Men aja, de hade ju kul, huvudsaken!

Och nu har jag stått i landet i ulltröjan och plockat den kommande veckans middagar. Gött, lite jord och lantliv kan ju inte skada när man lär fastna i stan ett bra tag framöver. Och, det bästa, kommer tjäna grymt på att inte handla nån mat, gött gött.

Medan mum och Hanna softar runt i Italien så har jag för första gången varit enda födelsedagsbarnet för dagen, speciellt. Towe och Jocke var hemma en snabbis i helgen och hade med sig en present, vilket man blev aningen paff över. Även de som seriöst lever på att mobba mig har väl en snäll sida ibland, tänkte jag. Men näe, icke. Fick en vinflaska, vilket man får tycka är en bra present, men den ska förvaras av mamma och pappa tills nästa år (!!). De hade sann skadeglädje åt att man bara blev sjutton.

Om en kanelbulle senare så har man energi för att packa, vilket kommer gå på en kvart. Det är ju bara att ta reda på grejorna i vårt välsorterade hus, eftersom allt ligger prydligt kvar där man sist la det.
Mmm, älskar vårtat hus som inte alls påminner om Röda Korsets kläder- och diverse insamling.

Och imorgon börjar allvaret igen. Eller?
På återseende!

in the south, typ Skåne

Befinner sig nu på södre breddgrader. Har nu avklarat den tredje (??!) roadtrippen med delar av min familj på mindre än ett halvår.

Alltså vaaaad?!
Lever nog fortfarande bara på grund av att man införskaffade i ett par rosa Kids-öronskydd, ishockeyskydd och ett par påssar Polly.

Närå, såna medel har man inte behövt ta till, än.

Hörs!


dessa festivaltider

Nu är Yran avklarad, och som man har yrat. Rolig helg på alla sätt, får typ hela fem getingar i betyg!
Och nu har man laddat om till lite nytt festivalliv, imorrn bär det nämligen av till Näsåker och Urkult! En schysst kontrast till stan och yran, nu väntas skönaste stämningen, linsgrytor, mysiga tält och hej-alla-ni-alternativa.

Är trött som en gnu nu efter älskad intervallträning, men ska ta en banan så att man orkar börja packa och rota igneom garderoben efter batiktröjan och hippiebyxorna. Och ska smörja in håret i lite smör och inte tvätta det på hela helgen, så att de får sånna dära snygga hemmagjorda dreads. Får ju inte glömma marijanaplantan i vardagsrummet heller. Fit for fight for Urkult.
Närå! Just kidding with ya!
Har faktiskt tvättat håret.

Haha alltså näe, nu må jag sova, innan det blir lite to mutch här, för det vill man ju inte.
På återseende!

RSS 2.0