en känsla, flera känslor

Jag tar tillbaks lite av det jag skrev igår, för idag snöade det igen och det snöade fint! Det var snöade mycket och när det var mörk, vilket betydde att det blev ännu finare (och man blev inte deprimerad). Man fick bara lust att gå ut och göra snöänglar (Sofia ringde en kompis och bad hon komma och hämta henne så dom kunde göra snögubbar, nått i den stilen). Mm, och så fick man sån där myskänsla, inte helt känslolös än :)

Men imorgon kommer jag förmodligen klaga över att all den "fina" snön är borta och svära över snön och att det är halt och kallt, men man får väl se, det är kanske "strålande väder" ute imorrn.

Jag ska gå och leta reda på en sån där fingerborg som man har när man syr för jag har typ skavsår på min tumme nu eftersom min älskade mobil är i toppskick och "spaken" inte fungerar, så kan bland annat inte läsa långa sms jämt. Störande, dagens ilandsproblem (visst heter det så?).
Äh.

Idéer till vad vi kan klä ut sig till på halloween ? För när man väl kan klä ut sig så ska man passa på, tyck ja! Tio gånger roligare.

efter dummast?

Någon av de senaste dagarna (har inte nog med minne att komma ihåg vilken) så fastnade jag med papper och penna igen, men det kan inte räknas som att jag "ritade" för det var verkligen ingen tanke bakom så det får nog helt enkelt räknas som en telefonkladd. Och dum som jag var så tog jag inte ett redan använt papper, och jag som tyckte jag var så duktig eftersom jag trodde att jag hade gjort det till en vana att ta ett redan använt, men nej, det hade jag tydligen inte gjort. Men iaf, efter en stund i min egna lilla värld så hade jag kladdat fram diverse saker på papperet, bland annat så hade jag ritat grönsaker, ja så ofta ser jag grönsaker i detta hus så att det blir som en "reflex" att rita dom, ja då är det illa. Men, sen så började jag tänka och kom på värsta bra sakerna (tyckte jag iaf, men man kan tycka mycket saker när man är som en nedsövd zombie på kvällen). Jag ritade ett streck mitt över papperet och ritade olika saker på varje sida om strecket, mm konstnärligt va? Men till slut så hade jag ritat bland annat en sko som det stod MAID IN CHINA på, en enormt fet kvinna utanför ett gym, en lång rad med människor som köade till en enorm bönplanta och människor som bar olika slags ställningar på ryggen med olika mycket pengar på. Och sist så skrev jag Rika världen och Fattiga världen på var sin sida om strecket. Och sen så började jag fundera över hur jag kunde tro att det var en tanke bakom det? Hm, ett gott skratt. Men började sen tänka lite mer och tänkte att det måste ju finnas nån logik i det och tänkte då glatt att ja men det där kan ju "betyda" -ingen skuldavskrivning där inte och det där kan ju faktiskt betyda... Eller nej. Det där papperet går ju direkt till pappersinsamlingen, slöseri. Man blir ju förvånad över hur dum man kan vara, eller kanske inte.
Dum blondin i tunn förpackning

Jag irriterrar mig grymt på att det redan har kommit snö. Innan så var man glad för ingenting i en vecka för att det hade kommit snö, men nu. Nu känns det bara för tidigt, det känns som att varje årstid har blivit en vecka lång. Hösten har bara runnit iväg, man hann knappt lägga märke till att löven ändrade färg innan dom var borta. Vilket jag inte gillar, jag gillar hösten. Plus att innan så hade det bara kännts "mysigt" när det blev lite mörkt och kallt, men nu så tänker man bara åh varför måste det vara så kallt? Och det är som bara nån minusgrad. Förstår verkligen när många säger "det är så lätt att gå vilse i mörkret", för det är det verkligen. Om man känner sig ensam när det är ljust ute så är det väl ingenting jämfört vad man känner sig när det enda man ser när man tittar ut genom fönstret är, ingenting. Vad knäppt allting är, känns som att man "känner" mindre för varje år som går, precis som den där känslan när man låg i sängen kvällen innan julafton och var jättepirrig och aldrig kunde somna. Den känslan är som borta. Ibland så skulle man ha velar stannat kvar vid åldern sju år, okej även fast man ibland inte känner sig så mycket äldre och inte beter sig det heller men ändå.
Äh, slutklagat, jädrans tur att det inte är vinter och mörkt hela tiden iaf, då skulle nog hälften av befolkningen hamnat på sjukhuset för brist på D-vitamin och andra hälften för depression (omoget skrivet och säkert inte sant heller).

Eller smartas vore ju nog att göra som igelkottarna att gå i ide, smarta djur. De kom som på de när de skapades och vi kom på det några tusen år senare -VI kanske ska ta det lite lugnt och vila lite, typ några månader (tror väldigt många skulle behöva det).

Nu vet jag vad jag ska svara nästa gång nån frågar vilket djur jag skulle vilja vara- En igelkott, smart och med snygga taggar.

Förvånad igen över hur dum jag kan va, omoget inlägg.
 
Bästa tiden på dygnet att skriva är på kvällen när man är trött - För trött för att orka tänka på vad man skrev och för trött för att orka ändra. Vilket jag har gjort nu men ändå.

brist på tankar

Innan så tänkte jag på massor av saker jag skulle skriva, men dom tankarna är som bortblåst med vinden nu, suck. Men dom kommer kanske tillbaks. Men eftersom mitt tidigare inlägg sög, så kände jag att jag behövde skriva nått annat. (jag skrev det tidigare men la inte ut det, vem vet varför). Och eftersom vi har typ maraton om vem som ska sitta vid datorn så ska man väl passa på antar jag.
Jag har helt plötsligt blivit oerhört less på att åka buss fram och tillbaks, eller, det har ju alltid varit drygt men nu kändes det som en evighet. Men som tur är så åker man för något kul :-)

Eftersom det känns som att min basföda till lunch består av sojaprodukter, typ korv eller nått annat (hur dåligt som helst, jag vet) så tänkte jag att jag och många andra borde gå en vegetarisk matlagningskurs, känns verkligen som att det behövs. Men jaja, inte för att jag direkt är så intresserad av att laga mat men ändå (vårt kök är typ förbjudet område för mig). Ehm ja, i fall ni behövde veta. (?)

Ni får kalla mig knäpp eller velig (vilket jag redan vet om) men jag kan ju erkänna att jag skulle vilja va med er nu, men nu ska jag ju vara en pigg och fräsh "ungdomsledare" imorrn så därför är jag där jag är nu :) HA KUL!


gangster

Om jag skulle ha varit lärare och haft Rebecca Mattila som elev när hon gick i typ ettan, tvåan  så skulle jag haft starka misstankar om att den ungen kommer att bli kriminell, typ åka in och ut ur häktet för diverse saker. (tur att det inte är så nu då) Oj oj oj, det hade jag aldrig kunnat tro om dig, Becca. Oskyldig som en ängel, puuh! Man börjar verkligen tänka nu kan jag tala om, mobbarn där. Jag menar, om Rebecca har varit "skolans värsting" (låter som ett skämt, ja jag vet) då kan man ju fundera över vad alla andra människor har gjort eller gör, eller vad alla politiker har gjort. Höhö.Mhm, nu börjar fantasierna flöda. Vem vet, Maud Olofsson har kanske åkt Norrland runt på en trimmad moppe och sålt hashplantor, eller så har kanske Göran Hägglund suttit i sina tonår och funderat (?) över bibeln och sen rivit bort några sidor...Nej, men oj vad man kan tänka snett, slut med det. Men som tur är så förändras ju en del folk, himla tur Becca, undra annars hur världen skulle ha sett ut, eller ja, inte för att det är världens paradis nu direkt. 

Känns som att jag stör mig på alla som är väldigt många maktstegar ovanför mig, för en del "toppmän" verkar allt bara handla om kärnkraft och lägga-ner-så-mycket-pengar-som-möjligt på militären. Störande, borde vara lite mer "miljö och fred". Och så sitter man här och har lika mycket att säga till om som en mygga, inte för att dom har nått att säga till om då men ändå.

en tid efter

Tove sa (för x antal dagar sen) att hon hade tänkt på att min blogg inte var så fin, vill bara upplysa om att hon var med och gjorde den, hrm. Men iaf, då gjorde hon en ny och tänkte bara säga att chansen att jag kommer att ha den är inte så stor. Därför att: Det första jag tror det flesta skulle tänka om mig är typ att jag tror  "jag är bara så bra och säg inget annat".
Hm, just därför så tror jag inte att jag kommer att använda den, men vem vet, jag kan mycket väl ändra mig. Men det är iaf en skön blandning på bilden, typ Titanic och Stolthet & Fördom. Försök lista ut hur den bilden ser ut. Och jag tänkte att iaf jag fattade mig på photoshop och diverse saker man behöver kunna så skulle jag göra en SÅ mycket värre till Tove, men hon slipper ju det nu så ska väl göra nån annan slags "hämnd", hm? Det här borde jag ha skrivit för, ja länge sen men det går ju lika bra att läsa nu. :)
Till dagens händelser: Vi kollade på match i stan, Jämtland förlora, suck. Men vi hade ju kul ändå:-)

Känner för att fortsätta skriva, om andra saker som händer i denna konstiga värld. Men nu ska här sovas, åh skulle gått och lagt mig för länge sen, dum blondin.

dumbo

Igår kväll kände jag mig som en, ja nån slags zombie. Inte igår på middagen (ridklubben hade 30-årsjubileum igår, femkamp och middag. Superkul, även fast vårt lag inte kom i toppen snarare i botten, men nått lag måste ju hamna där med). Alltså, efteråt när jag kom hem så tänkte jag titta på film men kom inte så långt utan fastna vid datorn. Men jag fastnade inte vid de "vanliga" sakerna vid datorn, utan fastna på youtube, där brukar jag väl fastna men inte med klipp från Lejonkungen (oj, vad många fastna det blev). Fick lust att höra en låt därifrån och efter att jag hade suttit och tänkt på att Lejonkungen måste vara en av de bästa filmer som finns så hade jag klickat mig vidare till några klipp från en musikal där de spelade Lejonkungen. Och då sa jag glatt att det är ju från den Lejonkungen Musikal vi såg i London! Pappa upplyste mig då om att det var det inte, för Brodway ligger ju i USA och inte i London, jaha idiotförklarad och kort lycka på samma gång.  Men det såg exakt ut som den i London så är säker på att de typ gästspelade på Broadway (även fast det inte låter specielt logiskt, det bor ju tillräckligt med människor i USA för att de ska kunna sätta upp Lejonkungen både bra och proffsigt där. För det kan jag lova, det var det i London (blä, vad typ skrytigt det där lät).
Men åh, nu fastna jag här, denna beroende framkallande burk. Ibland så undrar man vad människorna gjorde innan alla eloktronikprylar och sladdar fanns, förmodligen så gjorde dom vettigare saker än vad jag gör nu. Dum i en burk.


RSS 2.0