the end

Allt detta är irritersamt värre, precis allt. Okej inte riktigt allt, men nästan allt som står i utrikes i DN just nu (kanske inte just nu heller, ofta är kanske ett bättre ord). Puckon.

Detta lov håller på och närma sig sitt slut och jag har inte gjort allt det som jag skulle. Jag har inte sett tillräckligt med filmer, bakat för få kladdkakor (eller ingen ska jag väl säga, men man har ju inte direkt fått brist på socker för det) och knappt läst ett kapitel i en bok. Katastrof. Men som tur är har man gjort många andra roliga saker, typ träffat grymma vänner och insett gång på gång hur underutvecklad hjärna man har, jag har. Och andra saker med, som att bränt sig på en idiotiskt kaffepanna som jag inte ser någon mening i att ha kvar.

Solen och ytterdörren lockar, ska ut och göra nytta och berömma vår shettis för att han brytits sig ut mer än tre gånger idag och gett pappa honom anledning att kalla honom  icke så trevliga saker när han för (tappat räkningen) vandaliserat hans grönsaksland. 

Och åter igen, vilka puckon. Tur att det finns andra saker att göra än att upprepa det ordet, som att studsa en boll.   


ett nytt år

Gott nytt år till er alla!
Ett år är förbi, ett nytt är på ingång. Och listan är lång på vad som ska göras detta år (eller som jag vill göra), en lista med grymt roliga punkter. Sen är det ju kvar att se om man kan bocka av dessa punkter på listan som gjort eller ogjort. Eller så struntar man i att fundera ut saker som man vill göra år 2009, och nyårslöften och diverse, då blir man ju inte besviken. Äh, det lär ju kvitta ändå. 

Och må ju tacka alla för en  grymt bra kväll/natt, det måste ju bli en favorit i repris:) Klart tummen upp! Tänker dock inte skriva några detaljer, det blir för många, höhö. Men som sagt, lyckad kväll:)

Som sagt, ha ett bra kommande år, eller, god fortsättning!

RSS 2.0